Voiculescu Dan Camera Deputatilor Urmarire

Voiculescu Dan Camera Deputatilor Urmarire. Plenul camerei deputatilor va vota pe cererea procurorului general privind incuviintarea urmarii penale in cazul deputatului pnl daniel chitoiu Dan voiculescu a fost ales vicepresedinte al senatului.

Daniela Cota suspendata pentru un an din PSD Zalau

Daniela Cota suspendata pentru un an din PSD Zalau from ziare.com

„desființarea secției speciale a fost votată de pnl, alături de aliații din coaliția de dreapta. Înscrierile se desfăşoară online până pe data. La fel ca și cealaltă cameră, camera deputaților, senatul este ales prin vot universal, liber, secret și direct de către cetățenii cu drept de vot ai româniei.

Daniela Cota suspendata pentru un an din PSD Zalau

Proiectul de lege pentru adoptarea codului circulaţiei rutiere. Plenul camerei deputaţilor a adoptat ieri proiectul de modificare a legii 10/2001, cunoscut şi ca legea voiculescu, în forma iniţială. Baza de date a camerei deputatilor. Sistemul informatic pentru urmarirea procesului legislativ permite interogarea bazelor de date care gestioneaza proiectele de lege si propunerile legislative care au intrat în procedura legislativa a camerei deputatilor.

Daniela Cota suspendata pentru un an din PSD Zalau
Source: ziare.com

Se confirmă, cabinetul emil boc nu mai are susţinere în senat. Plenul camerei deputatilor va vota pe cererea procurorului general privind incuviintarea urmarii penale in cazul deputatului pnl daniel chitoiu Propunere legislativă privind statutul deputaţilor şi senatorilor. Ora 21.15 biroul permanent al camerei deputatilor a fost aprobat. La fel ca și cealaltă cameră, camera deputaților, senatul este ales prin vot universal, liber, secret și direct de către cetățenii cu drept de vot ai româniei.